Caravan-alue

Etusivu Majoitus » Caravan-alue

Seinäjoen leirintäalueen caravan-alueella on asuntovaunu- ja autopaikkoja noin 100 kpl, joista yli 50 sähköpaikkaa.

Normaalisti sähköpaikkoja ei tarvitse varata ennakkoon, mutta tapahtumaviikonloppuina otamme vastaan ennakkovarauksia ja tuolloin voimassa myös tapahtumahinnoittelu. Ennakkovaraukset sähköpostitse, puhelimitse tai verkkokaupan kautta.

 

Caravan alueella majoittuvien käytösssä on 24/7 huoltorakennuksen vessat, suihkut ja keittiötila. Lisäksi erikseen varattavissa myös sauna- tai pesutupavuoroja.

 

Huoltorakennuksen päädyssä on matkailuajoneuvopaikoilla majoittuvien käytössä harmaanveden tyhjennyspaikka, kemiallinen tyhjennyspaikka ja vedentäyttöpaikka. Näitä palveluita on mahdollista käyttää myös muiden erillistä maksua vastaan. Lisätiedot ja maksut vastaanotosta.

 

Koirat ovat tervetulleita Seinäjoen leirintäalueelle. Alueelta lähtee kauniita lenkkeilyreittejä joen vartta pitkin ja koirien uimapaikalle on matkaa n. 1,5km.

 

Uusi huoltorakennus valmistuu kesäkauden 2020 aikana. Uuden huoltorakennuksen myötä pystymme pidentämään huoltorakennuksen käyttöä pidemmälle syksyyn ja avaamaan myös aikaisemmin keväällä.

 

 

Aukioloajat

Seinäjoen Leirintäalueen kahvila-terassi
ja minigolfrata ovat suljettu, avataan jälleen keväällä 2021. 

 

Caravan-alue käytössä marraskuun 2020 loppuun saakka. 

 

Varaukset ja tiedustelut

Talvikaudella arkisin klo 8.30-16.00
Puh. 050 4409008
leirinta@sjk-juniorit.fi

Online-varaus

Varaa majoituksesi netissä!

Siirry varaamaan ›