Provinssimajoitus

Etusivu Provinssimajoitus

Kiitokset Provinssin 2019 majoittujillemme!

Vuoden 2020 Provinssin majoitusvarauksia aloitetaan vastaanottamaan 9.9.2019 alkaen.

Tällä hetkellä kaikki mökit ja sähköpaikat leirintäalueelta on varattuja Provinssin 2020 ajalle.

 

Huom! Laskutamme Prvinssin aikaiset majoitusvaraukset vasta, kun varmuus tapahtuman järjestämisestä on saatu!

 

Jäljellä on vielä muutama sähköpaikkaa tien toiselle puolelle koulun piha-alueelle ja ne ovat nyt varattavissa. Kaikki leirintäalueen palvelut ovat myös lisäpaikoille majoittuvien käytössä ja onhan näiltä paikoilta jopa hieman lyhyempi kävelymatka festarialueelle ;) (päivitetty 27.1.2020)

 

Seinäjoen leirintäalue sijaitsee aivan Provinssin festivaalialueen kyljessä osoitteessa Törnäväntie 29, 60200 Seinäjoki.

Matkaa festivaalin pääportille on alle 1km!

 

Leirintäalueellamme on laadukkaat palvelut. Alueelta löytyy 23 mökkiä (kaikkia uusia tai kokonaan remontoituja) sekä huoltorakennus, jossa sisävessat ja suihkut,  kahvio anniskeluoikeuksineen, kioski, grillauspaikkoja, laajat vaunualueet sähköpaikkoineen, tasaiset nurmialueet telttailuun sekä runsaasti tilaa henkilöautoille.

 

Seinäjoen leirintäalueella on myös uusi tilaussauna, jossa aamuisin miesten ja naisten saunavuoroja ja iltapäivisin on myös mahdollista varata oma saunavuoro. Saunalta on myös kastautumispaikka jokeen. Saunan aikataulut ja hinnat nähtävillä vastaanoton kahvilan seinällä ja saunalla.

 

Ainoastaan meillä voit ajaa autosi telttapaikan viereen!

 

Matkailuajoneuvojen sähköpaikkavarauksia voi  tehdä osoitteesta leirinta@sjk-juniorit.fi tai puh. 050 440 9008

Asuntovaunujen ja-autojen sähköpaikkoja voi varata keskiviikosta sunnuntaihin tai torstaista sunnuntaihin väliseksi ajaksi. Varauksen yhteydessä ilmoita yhteystiedot (nimi, osoite, sähköposti, puhelin) sekä tulopäivä ja varataanko asuntovaunu- vai asuntoautopaikka sekä majoittuvien henkilöiden lukumäärä. Majoitus laskutetaan etukäteen toukokuussa.

 

Emme myy telttamajoitusta, henkilöautopaikkoja tai sähköttömiä autopaikkoja ennakkoon, vaan telttapaikan voit maksaa leirintäalueelle saapuessasi.

Kaikki halukkaat mahtuvat ja tarvittaessa laajennamme aluetta!

 

Uudessa tilaussaunassa aamuisin miesten ja naisten saunavuoroja ja myös omalle porukalle voi varata saunavuoron. Saunalla myös kastautumismahdollisuus jokeen.

 

Seinäjoen leirintäalue toivottaa Provinssin festivaalikansan tervetulleeksi vuonna 2020 majoittumaan ja viihtymään alueellemme!

 

 Kysymyksiin saa vastauksia myös sähköpostilla leirinta@sjk-juniorit.fi tai puhelimitse arkipäivisin 050 4409008.

 

 

 

Aukioloajat

Seinäjoen Leirintäalueen kahvila-terassi
ja minigolfrata ovat suljettu, avataan jälleen keväällä 2021. 

 

Caravan-alue käytössä marraskuun 2020 loppuun saakka. 

 

Varaukset ja tiedustelut

Talvikaudella arkisin klo 8.30-16.00
Puh. 050 4409008
leirinta@sjk-juniorit.fi

Online-varaus

Varaa majoituksesi netissä!

Siirry varaamaan ›