Ajankohtaista

Etusivu Tapahtumat » Ajankohtaista

Kesätyöt 2021 vastaanotto/kahvila


17.02.2021

Seinäjoen leirintäalueelle haetaan vastaanotto/kahvilatyöntekijää leirintäalueen vastaanottoon kesän ajaksi 28.5-30.8 .2021 välille.

 

Työntekijän tehtäviin kuuluu mm. matkustajien vastaanotto ja majoitusmyynti, kahvilan työt (irtojäätelön myynti, ruuan valmistus ja esillepano), anniskelu, minigolf -myynti ja kahvilan siivous.

Vastaanotto/kahvila on avoinna kesäaikaan joka päivä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa (aamu- ja ilta), myös viikonloppuisin. Tunteja 30-37,5h/vk. Palkka TES mukaan.

 

Vaatimuksina tehtävään anniskelu- ja hygieniapassi sekä englannin kielen taito, lisäksi vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää. Muut kielet ja järjestyksenvalvojakortti katsotaan eduksi. Toivomme hakijoilta reippautta, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, kykyä sopeutua vaihteleviin työolosuhteisiin sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Toivomme, että osaat työskennellä itsenäisesti, koska työvuorossa ollaan useimmiten yksin. Mutta olet osa leirintäalueen isoa tiimiä (siivoojat, talonmies, esimiehet ja muut vastuuhenkilöt), joten myös tiimityöskentelytaitoja tarvitaan. Et välttämättä tarvitse aikaisempaa kokemusta, koulutamme tehtävään. Tärkeintä on innokas asenne ja valmius sitoutua työhön koko kesän ajaksi!

 

Tarjoamme mielenkiintoisen kesätyöpaikan, jossa saat työkokemusta monenlaisista tehtävistä ja pääset käyttämään kielitaitoasi.
Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen sähköpostitse 27.4.2021 mennessä info@seinajokicamping.fi

 

 


Takaisin uutisiin

Aukioloajat

Seinäjoen Leirintäalueen kahvila-terassi
ja minigolfrata ovat avoinna 

toukokuussa 14.5-16.5.2021 ja 21.5-23.5.2021,
 

28.5 alkaen avoinna päivittäin. 

 

Caravan-alue käytössä huhtikuu-marraskuu 2021,  

varaukset ennakkoon vastaanoton ollessa suljettuna.
 

 

Varaukset ja tiedustelut

Talvikaudella arkisin klo 8.30-16.00
Puh. 050 4409008
info@seinajokicamping.fi

Online-varaus

Varaa majoituksesi netissä!

Siirry varaamaan ›