Ajankohtaista

Etusivu Tapahtumat » Ajankohtaista

Kesätyöt 2024 : Kahvilamyyjä


09.01.2024

Seinäjoen leirintäalueelle haetaan kahta kahvilamyyjää leirintäalueen vastaanottoon kesän ajaksi 24.5-25.8.2024 välille. Työntekijän tehtäviin kuuluu mm. matkustajien vastaanotto ja majoitusmyynti, kahvilan työt (irtojäätelön myynti, ruuan valmistus ja esillepano), anniskelu, minigolf -myynti ja kahvilan siivous.

 

Vastaanotto/kahvila on avoinna kesäaikaan joka päivä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa (aamu- ja ilta), myös viikonloppuisin. Tunteja 30-37,5h/vk. Palkka TES mukaan.

 

Vaatimuksina tehtävään anniskelu- ja hygieniapassi sekä sujuva englannin kielen taito (tärkeintä, että uskallat palvella asiakkaita englanniksi), lisäksi vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää. Muut kielet ja järjestyksenvalvojakortti katsotaan eduksi.

 

Toivomme hakijoilta reippautta, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, kykyä sopeutua vaihteleviin työolosuhteisiin sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Toivomme, että osaat työskennellä itsenäisesti, koska työvuorossa ollaan useimmiten yksin. Mutta olet osa leirintäalueen isoa tiimiä (muut kahvilan työntekijät, huolto ja johto), joten myös tiimityöskentelytaitoja tarvitaan.

 

Voit olla jo kokenut ammattilainen tai etsimässä ensimmäistä kesätyöpaikkaa, tärkeintä on innokas asenne ja valmius sitoutua työhön koko kesän ajaksi!

 

Tarjoamme mielenkiintoisen kesätyöpaikan, jossa saat työkokemusta monenlaisista tehtävistä ja pääset käyttämään kielitaitoasi.

 

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen sähköpostitse 23.2.2024 mennessä piritta.pakka@sjk-juniorit.fi

Ilmoitathan hakemuksessasi milloin voisit aloittaa työt. Aloitus voidaan myös sopia myöhemmäksi ja perehdytys työhön hoitaa toukokuussa viikonloppuisin.


Takaisin uutisiin

Aukioloajat

Seinäjoen Leirintäalueen

kahvila ja minigolf avoinna

9.5.2024 alkaen

 

Varaukset ja tiedustelut

Puh. 050 4409008
info@seinajokicamping.fi

Online-varaus

Varaa majoituksesi netissä!

Siirry varaamaan ›